Jeroen Buist Keukens
maakt het je gemakkelijk


Het fundament onder Jeroen Buist Keukens werd in 1997 gelegd: toen begon Jeroens avontuur in de keukens. Eerst renoveerde hij keukens als franchisenemer, maar in 2008 besloot hij onder zijn eigen naam het keukenrenovatiebedrijf voort te zetten. Met succes. Ruim 23 jaar adviseerde hij mensen over de meest praktische oplossingen voor hun keuken, deed hij de verkoop én voerde hij de renovaties uit. Hierdoor bouwde hij een schat aan ervaring op. Nu hij geen keukens meer renoveert zet hij die kennis en ervaring in om mensen in Drenthe en Groningen te begeleiden bij het kopen van hun nieuwe keuken. 

 


Hoe het was: keukenrenovatie


Als mensen in Drenthe of Groningen hun keuken een nieuwe uitstraling wilden geven, wilden uitbreiden of renoveren na brand- of waterschade, waren ze bij Jeroen aan het juiste adres. Hij maakte hun keuken weer als nieuw. Toch besloot hij na dik twintig jaar dat het tijd werd voor verandering. ‘Als je maar een paar elementen in een keuken wilt vervangen, is keukenrenovatie vaak een optie. Maar omdat je bij een renovatie altijd te maken hebt met maatwerk, gebeurde het vaak dat het uiteindelijk voordeliger bleek een nieuwe keuken aan te schaffen. Zeker als je ook iets in de indeling wilt wijzigen. Dat is voor mij de reden me nu op nieuwe keukens te richten vanuit onze eigen winkel in Zuidlaren.’


Contact

Jeroen Buist Keukens B.V.

Stationsweg 55
9471GL Zuidlaren

050-4090201
info@jeroenbuist.nl

Nu: nieuwe kwaliteitskeukens op maat


Kwaliteit is daarbij van groot belang. ‘Ik vind het belangrijk dat mensen echt jarenlang plezier van hun keuken hebben. Daarom werk ik alleen met A-merken: dan is de kwaliteit en service gegarandeerd. Maar minstens zo belangrijk is dat de keuken helemaal aan de wensen van de gebruikers voldoet. En die wensen zijn voor iedereen anders.’ Jeroen en Patty nemen daarom uitgebreid de tijd om alles in kaart te brengen en af te stemmen op je ideeën en de beschikbare ruimte. Patty is een enthousiaste hobbykok. Met haar inzicht in het gebruik van keukens en Jeroen's jarenlange technische ervaring hebben ze samen alles in huis om jouw perfecte keuken te realiseren.


Bekijk onze projecten
 

 

Jeroen Buist Keukens:
praktisch, realistisch en eerlijk


Jeroen kent alle merken keukens van binnen en buiten en weet uit de praktijk wat praktisch haalbaar is. Hij weet ook wat er mis kan gaan. Daar heb jij profijt van, want dat betekent dat de adviezen en ontwerpen die je krijgt realistisch en uitvoerbaar zijn. Jeroen is open, eerlijk en nuchter. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Ook qua kosten.
 
Jeroen Buist - Ballerina GL6810

Persoonlijke service


Het is best een stap om een nieuwe keuken te kopen. Je moet veel beslissingen nemen en je wilt dat alles gewoon zorgeloos verloopt. Bij Jeroen Buist Keukens vinden we het vanzelfsprekend om je bij het hele proces persoonlijk en professioneel te begeleiden. En mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan lossen we dat voor je op. Logisch toch? Zo zet je met een gerust hart de eerste stap naar jouw ideale keuken.


Kom kennismaken in onze showroom