Een nieuwe keuken in 5 stappen


Je wilt een nieuwe keuken die helemaal jouw keuken is. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je dat je de juiste keuzes maakt? Dat je binnen het budget blijft dat je voor ogen hebt? Jeroen Buist Keukens helpt je graag verder en maakt het je gemakkelijk.


 


Stap 1

Loop binnen in onze showroom


Bij Jeroen Buist Keukens nemen we graag echt de tijd voor je. Onze showroom is bewust compact en is erop gericht dat je kennismaakt met de kwaliteit, merken en materialen. En met ons. We willen namelijk dat jij je helemaal welkom voelt en maken graag persoonlijk kennis met je, om jouw wensen te bespreken. Wat vind je belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe keuken? Hoe kunnen we jou het beste van dienst zijn? 


Doe ideeën op in onze showroom

Ballerina keukens

Stap 2

Maak een afspraak

Wil je een volgende stap zetten naar je ideale keuken? Dan plannen we een afspraak in met Jeroen of Patty. Tijdens dit gesprek brengen we jouw wensen helemaal in kaart en bespreken we de ruimte waar de keuken uiteindelijk in komt. We adviseren je over een praktische indeling van de ruimte en helpen je om keuzes te maken qua stijl, materiaal en apparatuur. Zo werken we samen naar de nieuwe keuken toe die jij voor ogen hebt.


Inspiratie nodig?

Ballerina keukens inspiratie
Stap 3

Ontvang een ontwerp


Hierna werken we het keukenplan dat we hebben opgesteld uit en sturen we je een mooi 3d-ontwerp. Ook nodigen we je uit om de bijbehorende offerte te komen bespreken. Eén ding staat daarbij voorop: dat jij een goede kwaliteitskeuken krijgt, voor een eerlijke prijs. Voor het geoffreerde bedrag krijg je alles wat we je hebben beloofd. Geef je akkoord, dan weet je dus exact waar je aan toe bent. Wat we ook belangrijk vinden, is dat je de tijd krijgt om een beslissing te nemen. Denk er dus gewoon rustig over na.


Meer over Jeroen Buist Keukens

Ballerina keukens offerte
Stap 4

Montage inplannen


Kun jij je helemaal vinden in ons voorstel en gaan we samen in zee? Dan komen we met het montagebedrijf inmeten en gaan we de montage inplannen. In overleg prikken we een datum voor de plaatsing. Om te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt, werken we samen met een montagebedrijf dat we goed kennen en vertrouwen. Dat is bovendien een partij die naast de montage ook eventueel andere dingen voor je regelt: van elektra tot waterleiding of het maken van andere aanpassingen aan de ruimte. Voor die extra werkzaamheden brengen zij vooraf een aparte offerte uit. Met dit soort korte lijnen maken we je het gemakkelijk om het hele project goed te laten verlopen. 


Ballerina - Installatie inplannen
 
Stap 5

Geniet volop van jouw
nieuwe keuken


Jouw ideale keuken is gemonteerd en alle puntjes staan op de i.
Het enige dat je nog hoeft te doen, is volop genieten van deze nieuwe aanwinst voor je huis. En wees gerust, ook na de plaatsing kun je altijd bij ons terecht als er iets is.


Vragen? Neem contact op!